FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Samen uit de coronacrisis

Nu het vaccineren is begonnen, komt het einde van de coronacrisis eindelijk in zicht. Maar we zijn er nog lang niet. En iedere dag dat de coronamaatregelen langer van kracht zijn, betekent dat veel ondernemers het nog moeilijker krijgen. Gelukkig heeft de crisis ook aangetoond dat wij in Regio Zwolle voor elkaar klaarstaan. Met raad en daad. Daarom komt Regio Zwolle Brigade met een proactieve aanpak. Een brede regionale coalitie gaat bellen met ondernemers uit Regio Zwolle die NOWII hebben aangevraagd. Van deze coalitie maakt een team van ondernemers onderdeel uit.

Het ondernemersteam neemt proactief contact op met collega-ondernemers in de regio. Het team is opgericht vanuit leden van de werkgeversorganisaties VNO-NCW Regio Zwolle en MKB-Nederland Regio Zwolle. Samen onderzoeken we wat ondernemers nodig hebben om de crisis te doorstaan.

Het team heeft als ultieme doel ondernemers zo snel en goed mogelijk uit de crisis te helpen. Want ook na de crisis hebben we elkaar allemaal weer nodig om de economie opnieuw te laten bloeien.

Klik hier om naar de website van Regio Zwolle Brigade te gaan voor meer informatie.

POWERED BY

powered by