FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

ArbeidsmarktInZicht is live

ArbeidsmarktInZicht is vandaag officieel live gegaan. ArbeidsmarktInzicht is het vervolg op het in 2015 gelanceerde arbeidsmarktdashboard: een initiatief van zes regio’s in Zuidoost-Nederland en de provincies Brabant en Limburg, verenigd in Brainport Network. Doel is het beschikbaar maken van actuele, transparante arbeidsmarktinformatie die binnen en tussen regio’s dialoog en samenwerking stimuleert. Denk daarbij aan actie vanuit overheden, onderwijs, ondernemers en werknemers.

Sneller en gebruiksvriendelijker dan voorheen biedt het platform inzicht in regionale arbeidsmarktontwikkelingen, met tekst en uitleg bij cijfers en grafieken, en op de homepage de laatste trends. Inloggen hoeft niet.

U vindt er op de regio toegespitste nieuwsedities, dat wil zeggen: voor de deelnemende provincies Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Drenthe en Overijssel. Nieuwskoppen laten zich eenvoudig scannen. En stuit u op iets interessant, dan kunt u daar vervolgens dieper induiken, tot de brondata aan toe.

De basis van ArbeidsmarktInZicht is nog altijd een unieke bundeling van realtime arbeidsmarktinformatie uit bronnen zoals CBS, UWV, SBB, LISA, ROA en Jobfeed en de mogelijkheid om daar gewenste arbeidsmarktinformatie uit te destilleren. Verschillende ingangen leiden naar relevante data: behalve door te filteren op thema’s, komt u bijvoorbeeld waar u wezen moet met doorklikken op een artikel of visual.

De komende tijd gaan we graag met u in gesprek om na te gaan op welke wijze u het platform gebruikt en of u mogelijkheden ziet om het platform verder te optimaliseren.

We roepen hierbij iedereen dan ook op: vertel mensen over het initiatief en geef ons u feedback als u iets mist of iets onduidelijk vindt, zodat we er samen een succes van kunnen maken!

 

 

 

POWERED BY

powered by