FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Regio In Beeld (UWV) is beschikbaar

Regio in beeld geeft inzicht in
  • Inzicht in de kansen en knelpunten voor werkzoekenden en werkgevers.
  • Daarnaast vindt u er informatie over beschikbare banen, vacatures en onbenut arbeidspotentieel.
  • Verschillen hiertussen vormen de uitdagingen voor de regionale arbeidsmarkt.
  • Op dit moment is het de belangrijkste uitdaging om het personeelstekort op de arbeidsmarkt op te lossen en te kijken hoe werkgevers daarvoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen inzetten.
Regio In Beeld

Door de gunstige economische ontwikkeling is er personeelskrapte op de arbeidsmarkt. Juist nu zijn er mogelijkheden om te zorgen dat ook mensen met een afstand op de arbeidsmarkt aan de slag komen en blijven, ook in minder economische tijden.  Deze kansen realiseren vereist een inspanning van de  werkzoekende, de werkgever en andere arbeidsmarktpartijen op de regionale arbeidsmarkt.  Regio in Beeld biedt waardevolle inzichten hiervoor. 

Voor iedere arbeidsmarktregio is een uitgebreid rapport beschikbaar:

  regio-in-beeld-helmond-de-peel.pdf
  regio-in-beeld-midden-brabant.pdf
  regio-in-beeld-noordoost-brabant.pdf
  regio-in-beeld-west-brabant.pdf
  regio-in-beeld-zuidoost-brabant.pdf

Verder is per arbeidsmarktregio een samenvatting van het uitgebreide rapport te vinden op de interactieve website van Regio in Beeld.

Jaarlijks publiceert UWV Regio in Beeld waarin per arbeidsmarktregio een beeld wordt geschetst van de samenstelling van groepen werkzoekenden en werkenden alsmede de ontwikkeling van werkgelegenheid en de vacaturemarkt. Daarnaast wordt ook aandacht geschonken aan knelpunten in de aansluiting tussen vraag en aanbod op de regionale arbeidsmarkt en de oplossingsrichtingen voor deze knelpunten.

 

 

 

 

POWERED BY

powered by