FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Impactanalyse Noordoost-Brabant: Talent voor de Energietransitie

agriculture, sunflower field, wind energy

De arbeidsmarktregio Noordoost Brabant staat net als de rest van Nederland in de 21e eeuw voor een aantal maatschappelijk uitdagingen. Een van die uitdagingen is de energietransitie. De energietransitie is namelijk één van de belangrijkste transities, die effect gaat hebben op de regionale arbeidsmarkt de komende decennia.

Voor een sterke en leefbare regio, met een blijvende koploperspositie als arbeidsmarktregio, wil het Voorzittersoverleg van AgriFood Capital Werkt! (dagelijks triple helix bestuur van de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant) op tijd in spelen op dit thema vanuit werkgevers, onderwijsinstellingen, werknemers, overheden en dergelijke. Daarom heeft zij besloten om te werken aan bewustwording en gerichte actie op dit thema door relevante spelers op de regionale arbeidsmarkt. 

Aan bureau Wise UP is gevraagd om op hoofdlijnen inzicht te verschaffen in de omvang en aard van werk, competenties, sectoren, bedrijven en beroepen in Noordoost-Brabant, die het meest geraakt worden door de energietransitie, dan wel de de beste kansen hebben om erop in te spelen. De resultaten van dit onderzoek kunt u lezen in het onderstaande rapport.

  Impactanalyse: Talent voor de Energietransitie

 

POWERED BY

powered by