FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Kansrijk uit de coronacrisis

Boekje kansrijk uit de coronacrisis beschikbaar
  • Experts over de impact van de coronacrisis
  • Gerard Mulder, Brabara Baarsma, Ton Wilthagen, Otto Raspe, Sharon Smit, Paul Mollink, Karel Kans, Jol Stoffers, Ronald van den Boom, Jouke van Dijk, Douwe Grijpstra, Theo van Kessel.
  • Bekijk de laatste inzichten over de impact van de coronacrisis via de coronamonitor
  • Samen sterker uit de crisis

Vanaf het moment dat de economie door de verspreiding van het coronavirus plotseling tot stilstand kwam, hebben we binnen ArbeidsmarktInZicht vanaf eind maart 2020 de meest actuele data en visualisaties beschikbaar gesteld via de coronamonitor. Ons doel was om iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van arbeidsmarktbeleid, te ondersteunen met informatie.

Parallel aan de informatievoorziening hebben we in de periode april/mei gesproken met experts op het gebied van de arbeidsmarkt. Zij waren bereid om hun visie te delen over de actualiteit en over de mogelijkheden tijdens en na de crisis. Daarvoor zijn we hen zeer erkentelijk.

Deze uitgave hebben we gemaakt om de leerpunten en adviezen vast te houden voor iedereen die betrokken is bij arbeidsmarktbeleid. Niet alleen om de actuele vraagstukken aan te pakken, maar ook om te reflecteren op de dieper liggende vraagstukken én om gebruik te maken van de aangereikte ideeën. Ook op deze manier willen wij bijdragen aan een sterkere arbeidsmarkt.

Het boekje Kansrijk uit de coronacrisis kunt u hier als pdf downloaden. Wilt u een exemplaar van het boekje ontvangen stuur dan even een mailtje met uw gegevens naar arbeidsmarktinzicht@etil.nl

Naast de betrokken experts willen we Karin Dormans van de Heldermakerij bedanken voor haar inzet om dit boekje mogelijk te maken. Verder kijken we terug op een prettige samenwerking met Phillipe Daamen (verantwoorderlijk voor het ontwerp) van het ontwerpbureau Kaspar.

 

 

POWERED BY

powered by