FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Monitor TalentenInZicht beschikbaar voor Noord-Brabant

Talenteninzicht beschikbaar 
  • De monitor TalentenInZicht is vanaf vandaag beschikbaar voor de de provincie Noord-Brabant. De monitor kunt u hier bekijken. 
  • In deze monitor geven we inzicht in de weg die het talent in Noord-Brabant aflegt. Gaan ze in Brabant studeren of daarbuiten? Blijven jongeren na hun studie hier werken, of vertrekken ze uit de provincie? In welke sectoren gaan ze werken? En wat is hun arbeidsmarktpositie?
  • Binnen de monitor kun je klikken op twee transities: van opgroeien naar onderwijs en onderwijs naar werk. Wij laten je vervolgens zien hoe deze transities er voor het mbo, hbo en wo uit zien. Verder geven we inzicht in twee gerelateerde thema's: internationale studenten en arbeidsmarktkrapte.  
  • De informatie is beschikbaar op het niveau van de provincie Noord-Brabant en de Brabantse arbeidsmarktregio's.
  • Om je te helpen meer uit deze monitor te halen en bekend te raken met de mogelijkheden, organiseren we op 4 en 6 april een tweetal, online lunchsessies (12:00-12:45uur). Hierin nemen we u mee in de verschillende onderdelen van het platform en laten we zien welke mogelijkheden deze bieden.
  • Het zijn dezelfde sessies; kies een moment dat voor u het beste schikt. Wilt u graag deelnemen stuur dan even een mailtje naar arbeidsmarktinzicht@etil.nl. Dan zullen we u een uitnodiging voor de lunchsessie toesturen. 

 

 

POWERED BY

powered by