FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

OndernemersAkkoord Midden-Brabant

Het OndernemersAkkoord is een netwerk van betrokken ondernemers, bestuurders en managers, die het belangrijk vinden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Denk hierbij aan mensen met een beperking, jongeren zonder diploma of startkwalificatie, vijftigplussers en mensen met een uitkering. Ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen werken daarom samen om werk te creëren dat passend is bij zowel het potentieel van werkzoekenden als de vraag van de werkgevers. Werkzoekenden krijgen hierdoor een kans om mee te doen in de samenleving en werkgevers kunnen op een laagdrempelige manier werknemers in dienst nemen.

Een van de manieren om de werkgelegenheid in de regio te vergroten, is Reshoring. Dit betekent niet alleen het terughalen van werk uit lagelonenlanden, maar ook het voorkomen van Offshoring in de toekomst. Verder omvat het het opstarten van nieuwe activiteiten in de regio, die  eerder financieel niet haalbaar leken.

Bezoek hier de website van het OndernemersAkkoord voor meer algemene informatie, en lees hier meer over Reshoring in Midden-Brabant.

POWERED BY

powered by